Modulaarinen Rakennukset Tekninen Ominaisuudet

Modulaarinen Rakennukset Tekninen Ominaisuudet
ESIVALMISTETTU RAKENNUTSET TEKNISET OMINAISUUDET
TEKNISET TIEDOT

MAANJÄRISTYS OLOSUHTEET

(1. asteen maanjäristys) Tehokas paikka Kiihtyvyyskerroin: A0 = 0.4
ILMASTON EDELLYTYKSET Tuotanto tehdään kolmannen ilmastovyöhykkeen mukaan.
LUMEN KUORMITUSARVO   75 Kg/m2
TUULIKUORMAN ARVO    80 km / h (on kiinnitettävä lattiaan)
ULKOSEINÄN ERISTYS KERROIN   K: 0.45 Kcal/m²hC ( K: 0,53 W/m² K )

SISÄSEINÄN ERISTYS KERROIN

K: 0.44 Kcal/m²hC ( K: 0,51 W/m² K )
KEVYT TERÄS MATERIAALI    Erdemir 1311, (ST-37) Standardi DIN EN 10147-00, sinkitty galvanoitu teräsrakenne.
SEMENTTIARKKI Tiheys: ~ 1300 kg / m³ palonestoaine (B1: stä DIN 4102 osaan 1) Lämmönjohtavuuskerroin (À10 ° C kuiva)
EPS (Laajennettu polystyreenivaahto) TS EN 13163
ALUSTAN KANTAVUUS   200 kg / m² (kaksikerroksisille rakennuksille) (laskettu T. 498 e)
KATON ERISTYS KERROIN  K: 0.39 Kcal/m²hC ( K: 0,43 W/m² K )
SISÄ- JA ULKOISET PANEELIT
Ulompi ja sisäpaneelit on valmistettu 8X1250X2500 mm kaksipuolisesta sementtilevystä. 84 mm 12-tiheyspolystyreeni, jäykkä vaahto, jota käytetään sementtilevyjen välillä eristämiseen. Ulkopaneelin paksuus on 10 cm ja sisäpaneelit 6 cm ja paneelin korkeus 250 cm.Täysi paneeli, esivalmistettu(125 x 250 cm: n ulompi ovipaneeli), paneelipaneeli, ovipaneeli, paneeli, jossa raskas seinäpaneeli on 114 kg.
PANEELIOSAT
Liitoselementteihin käytetään erityistä liitäntäjärjestelmää, jossa on erityisiä U- ja H-galvanoituja teräsprofiileja. Kaarevista reunoista johtuen hikoilu ei aiheuta ruostetta.

KANTAJA RAKENTAMINEN

Kattotuolit, palkit ja pylväät ovat erikoismuotoisia galvanoituja teräsprofiileja. Erityinen muotoiltu teräsrunko on sijoitettu 1250 mm: n etäisyydelle rakennuksesta ja erityinen muotoiltu sinkitty teräsviulu on asennettu häkin päälle.Pultteja ja muttereita käytetään kokoonpanossa, joten rakennus voidaan koota uudelleen monta kertaa. Moderneissa tuotantolaitoksissa tuotanto tapahtuu jatkuvatoimisella ja paksulla liitäntäjärjestelmällä.

PUOLIKERROS RAKENTAMINEN

Jousitusteline on valmistettu erikoismuotoisista sinkittyä teräsprofiilia.Mezzanine-kerros on peitetty 16 mm: n sementtilevyllä (sementtiliimattu lastulevy). Pohjakerroksessa on 80 mm paksu (14 kg / m³) lasivillaa kerroksessa ääni- ja lämpöeristykseen. Keskimmäinen lattiakuorma on 200 kg / m².
KATTO
KATTOJÄRJESTELMÄ Kaltevien kattojen ja kaltevien kattorakenteiden kaltevuusarvo on 30%.

KATTO JA ERISTYS

Metallin ystäville on maalattu trapetsoidisia teräslevyjä, jotka on sijoitettu katon kanteeksi. Gable-päällyste on PVC-paneeli. Yläosat ovat 20 cm.Käytetään suuria sinkittyä teräsverkkoja. Kattoon käytetään vinon muotoista erikoismuotoista galvanoidusta teräslevystä. Käytetään PVC: n muotoisia neliönmuotoisia sadevesikouruja ja lisävarusteita sylinterimäisiä laskuputkia. Sadesuojat ja lisävarusteet voidaan tehdä teräslevystä pyynnöstä.
KATOT
Kattomaalaukseen käytetään 12 mm: n kipsilevyä. Kattolevyille asennetaan 80 mm lasivillaa. Yhdistetyn kattorakenteen alle ovat omega-profiilit, jotka on valmistettu galvanoidusta teräksestä. Kaarevan muodonsa ansiosta teräslevyn reunojen hikoilu ei ole mahdollista tyhjentää. PVC-pinnoitetta Omega-profiileilla käytetään esteettisen ulkonäön aikaansaamiseksi. Kipsilevyjen liitoselementit on valmistettu sähköstaattisesta maalatusta alumiinista. Kattopinnoitteena käytetään sementtilevyä märillä pinnoilla.
OVI
EXT.OVI 90 x 200 cm teräsovet metallirungolla. Erityisiä lieriömäisiä ensimmäisen luokan TSE-sertifioituja lukkoja käytetään ulko-oviin.
INT.OVI Sisätilojen ovet: 80x200-kokoinen, galvanoitu teräsrunko, avoin valkoinen puinen amerikkalainen ovi. Alumiini- ja PVC-ovet ovat myös valinnaisia. TSE-sertifioituja sisäänrakennettuja lukkoja on käytössä.
IKKUNAT
IKKUNAT PVC-pohjaiset materiaalit 120x100, 120x160 cm ja 60x40 cm (peräpeilin ikkunat) ja TSE-sertifioitu 60-sarja. (Valinnaisesti sementtilevystä valmistettuja kehyksiä voidaan käyttää ikkunoiden ja siirtojen ympärille).
KAKSINKERTAISET IKKUNAT Kaikki ikkunat, joita käytetään ikkunoissa, on 4 + 16 + 4 kaksinkertaista lasia, ja käytetään lasikuitua varten.
Kaikkien ovien ja ikkunoiden tulee mitata tilauksen yhteydessä.
PORTAAT
Se on valmistettu sinkityistä teräsprofiileista, jotka on muotoiltu rullamaisilla koneilla. Tikkaat asennetaan täydellisellä ruuvijärjestelmällä. Vaiheet peitetään puulla ja nousuputket ovat auki. Kaiteet on valmistettu koristeellisesta takoraudasta. Metalliset osat maalataan sähköstaattisella maalilla. Erityisesti portaat voidaan tuottaa kokonaan puusta.
MAALAUKSET
ULKOINEN MAALAUS Ulompi metalliosat on maalattu kaksikerroksisella päällysteellä ja kaksikerroksisella synteettisellä öljymaalilla. Ulompi sementtipaneeli on maalattu akryylimaalilla. Ulkoinen seinätiiviste tiivistetään seinämiin. TSE-sertifioituja maalituotteitamme käytetään rakennuksissamme.
ULKOMAALAUS Sisusementtilevyjen ja kattolevyjen pinnat maalataan muovimustalla. TSE-sertifioituja maalituotteitamme käytetään rakennuksissamme.
MUUT Galvanoituja kylmämuotoisia ristikkopalkkeja, listoja ja paneelikehyksiä ei ole peitetty, koska ne on valmistettu saumattomalla tekniikalla.
SÄHKÖINEN ASENNUS
LAITOKSET Sähköasennus tehdään kipsiin käyttäen TSE-sertifioituja kaapeleita.
KAAPELIT Asennus levitetään kipsiin ja se voidaan asentaa lisävarusteena.
SULAKKEET TSE-hyväksyttyjä sulakkeita käytetään.
VALAISTUSLAITTEET TSE-sertifioituja materiaaleja käytetään.

KYTKIN JA PISTORASIA

TSE-sertifioituja kytkimiä ja pistorasioita käytetään.
ULKOINEN LIITTÄMINEN Sähkömittari, maadoituspalkit ja ulkoiset liitännät ovat ostajan vastuulla.
PUTKITYÖT
ASENNUS Asennus levitetään kipsiin ja se voidaan asentaa lisävarusteena.
PUTKITYÖT TSE-sertifioituja materiaaleja käytetään.

HANAT JA SUIHKU LAITTEET

TSE-sertifioituja materiaaleja käytetään.
PUTKET Puhdas vesiputket PPRC- ja jätevesiputket on valmistettu PVC: stä ja kaikki materiaalit ovat TSE-sertifioituja.
ULKOINEN LIITTÄMINEN Vesimittari ja ulkoiset liitännät ovat ostajan vastuulla.
POHJA JA BETONI
Betonilaatta (pohja) on tehtävä Karmod toimittaman konkreettisen suunnitelman (perusmitta) mukaisesti. Betonin laatta- ja maaperäkysely on asiakkaan vastuulla. Rakennus on kiinnitetty maahan ankkuri- ja teräsputkilla. Yhdistetty lautan tai teräsverkon verkko on valmistettava. Asiakas vastaa kaikista kaivuustöistä.
Karmod valmistustekniikalla on oikeus muuttaa teknisiä eritelmiä.
 

WhatsApp

Yhteyttä

E-mail