Mikä on Karmodin esivalmistetut rakennusten käyttöikä?

Esivalmistetut rakennukset ovat pitkäkestoisia rakennusluokkia ja niitä voidaan käyttää turvallisesti noin 50 vuoden ajan.Äärimmäinen tuuli, lumi, sade ja kosteus ovat tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa rakenteen elämään.Huoltotoimia tarvitaan muuntyyppisten rakennusten tarpeiden mukaan.

Mitkä materiaalit ovat valmistettuja esivalmistettuja rakenteita? Mitkä ovat ominaisuudet?

Karmod esivalmistetut rakennukset valmistetaan nykyaikaisissa tiloissa, joissa on saumaton kierteitetystietotekniikka.Cıvatalı bağlantılar, kaynaklı sistemlerden daha güçlü ve daha güvenlidir.Virheellinen työn laatu on vähimmäistasolla.Metallilevy, EPS ja sementtilevy ovat tärkeimpiä materiaaleja, joita käytämme tuotannossamme.Käytämme myös 100% ruostumatonta terästä.Seinäpaneelit on valmistettu kahdesta erilaisesta tyypistä Cement Board-styrofoam - Cement Board ja Metal sheet-Styrofoam-metallilevy ja niillä on korkea eristysaste.Kattorakenteet on valmistettu pulttijärjestelmällä, ja ne on tuotettu projektin mukaisissa automaattisissa rullamuotoisissa koneissa.Kattoristikoiden pylväät ja ristikkorakenteet valmistetaan rakennusmestareiden staattisella laskennallamme rakennuspaikan olosuhteiden mukaan. Kattolevyyn käytetään galvanoituja metallilevyjä standardituotteena.Materiaaleja kuten OSB, kalvo ja vyöruusu voidaan soveltaa pyynnöstä. Lasi- ja parvekeovien lasit ovat PVC kaksinkertaistettuja lasitettuina.Sisäoviin käytetään amerikkalaisia ​​paneeliovia. Kaikki sähkö- ja saniteettilaitteisiin käytetyt materiaalit ovat TSE-standardien mukaisia, ja niissä kaikissa on sertifikaatti- ja takuutodistus.

Voivatko esivalmistetut talot purkaa ja koota eri paikoissa?

Kyllä, se on mahdollista. Se vaatii purkamiskustannuksia, uudelleenasennuskustannuksia, maalauskustannuksia ja saniteettiasennuksen kustannuksia. Rakennuksissa on mahdollista tehdä muutoksia tarvittaessa.

Ovatko Karmod esivalmistetut talot kestäviä maanjäristyksiä tai tuulia?

Esivalmistetut rakenteet kestävät maanjäristystä 7.5 ja tuulennopeutta 80 km / h.Voimme toimittaa esivalmistetut tuotteet mihin tahansa paikkaan maailmassa ottamalla huomioon talon rakennuksen tilan sää- ja ilmasto-olosuhteet.

Onko esivalmistetut rakennukset vaativat kunnossapitoa?

Kuten minkä tahansa betonin, esivalmistetut rakennukset vaativat kunnossapitoa.Esivalmistetut rakennukset on muodostettu erilaisten materiaalien yhdistelmästä. Kaikilla näillä materiaaleilla on eriasteisia laajenemiskertoimia.Paneelien väliset halkeamat voivat johtua tällaisista syistä. Nämä halkeamat korjataan kittiemateriaalilla ja maalilla.

Mikä on esivalmistetu talojen lämpö ja äänieristys?

Karmod esivalmistetu rakennusten ulkoseinät ovat 10 cm paksuja styrofoamijärjestelmää.Niillä on enemmän lämmön- ja äänieristys kuin tavanomaisella betonirakennuksella.Seinä- ja kattopaneeleissa käytettävät lasivilla- ja kivivilla tarjoavat erinomaisen eristyksen.

Onko mahdollista soveltaa mitä tahansa hanketta, jota haluan esivalmistetuilla taloilla?

Voit tulla meille omalla suunnittelulla ja piirustuksilla, ja voimme yhdessä muokata rakennushanketta tuotantovälineidemme, esim. ulottuvuuksia standardi-paneelijärjestelmämme takia.Meidän edustajamme auttavat sinua luomaan esivalmistetu rakennussuunnittelun, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Mikä on esivalmistetu rakenteiden tuotanto ja asennus?

Vakiorakennuksen tuotantoaika on yleensä yksi viikko.Sääolosuhteista riippuen asennusryhmämme on kapasiteetti 20-25 m2 yksikerroksisille taloille ja 15-20 m2 kaksikerroksisille taloille.Kun asennus on valmis, maalausprosessi voidaan suorittaa 1-3 päivää. Hyvällä suunnittelulla voit asettua rakennukseen mahdollisimman pian kuukauden kuluessa.

Onko mahdollista tehdä muutoksia esivalmistettu rakennukseen?

Esivalmistetut talot on rakennettu staattisen rakenteen mukaan rakennettavan paikan sää- ja ilmasto-olosuhteiden mukaan.Voit tehdä muutoksia ylläpitämällä rakenteen staattista rakennetta. Suosittelemme, että otat yhteyden myyntiyksikköömme muutossuunnitelmaan.

Millaista lattiaa tarvitaan esivalmistetun talon rakentamiseen

Lattian tulee olla 30 cm leveämpi talon kummallekin puolelle. Lattian korkeuden tulee olla 25-30 cm.Vahvitetuissa betonirakenteissa ei ole tarvetta kovalle betonipohjalle. Sopimuksen allekirjoittamisvaiheessa annamme asiakkaalle konkreettisen suunnitelman.Ennen rakentamista asiakkaamme valmistavat betonilattia tämän suunnitelman mukaisesti.

Mitkä ovat talojen takuuehdot ja kestoajat?

Käytettäessä sopimusehtojemme yleisten ehtojen mukaisesti takuuaika on 1 vuosi tuotannon ja kokoonpanovikoja vastaan.Karmod on alan johtava ja edelläkävijä yrityspalvelun myyntiin. Jälkimarkkinointi on aina sinun kanssasi.

Mikä materiaali käyttää katossa esivalmistetu rakenteissa?

Kattolevyyn voidaan käyttää luonnollista trapezoidista arkkikantaa, maalattua trapezoitua levyä, laattojen kuvioitua metallilevyä.Voidaan käyttää myös OSB-materiaaleihin. Lisäksi on saatavana myös sandwich-paneelit ja vyöruusut.

Voiko sitä käyttää keraamisia ja laattoja esivalmistettujen talojen kosteisiin alueisiin?

Märkäalueilla seinien laatoittamiseksi käytetään kosteutta kestävää vihreää kipsilevyä.Sitä voidaan käyttää keraamisella, kipsi- ja neulomalla. Ennen keramiikan levittämistä lattiaan pinta peitetään vedenkestävällä sementillä.

Voitko asentaa esivalmistetut talot kaikkialle?

Karmod vie tällä hetkellä noin 90 maahan maailmanlaajuisesti.Tuotantoryhmämme tekee tuotantoa / asennusta rakennuksen sääolosuhteiden, lumen ja tuulen mukaan.

Onko minun tarvinnut saada rakennuslupa esivalmistettu rakennuksiin?

Se on harkintavalta kunta, jossa rakennus rakennetaan.Luvan hankkimiseksi asiakkaan on täytettävä arkkitehtisuunnitelma, sähköinen suunnitelma, mekaaninen suunnitelma ja maatutkimus.Tarvittaessa voimme tarjota vain rakennuksen tilastollisia laskelmia. Asiakkaan on itse suoritettava lupia ja oikeudellisia korvauksia.Jos paikka, jossa rakennus rakennetaan kunnallisella alueella, niin vaaditaan lupa.

Kuinka monta kerrosta voi olla esivalmistettu rakennus?

Voimme rakentaa 2-kerroksinen taloja valmiiksi valmistettu tekniikka ja 3 tarinaa rakennuksia kevyt teräs tekniikka.

Mikä on asiakkaan vastuulla ostaessasi esivalmistettua taloa?

"?- Maadoitettu betoni, rautatanko, 30 cm kellari -Excavation ja maisemointi toimii -Latti- ja seinäpeitteet (tasoitus, keraaminen, laatta- ja laminointiparketti) - Ulkoiset liitännät (sähkö, viemärit ja puhdas vesi) - maakunnan tai kuntien lupaukset ja lisenssit. -Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä (Lämmitys, ilmastointi jne.) -Kokoonpanomiehistön majoitus-, ruokin- ja kuljetuskustannukset."

Onko mahdollista valmistaa esivalmistettua rakennetta ylimääräisenä ympyränä vahvistetulle betonirakennukselle?

Se voidaan rakentaa yksikerroksiselle betoniteräkselle. Pohjarakenteessa on oltava kiinteä ja tasainen lattia. Myös alemmassa rakennuksessa ei ole savupiippua. Ei ole turvallista asentaa savupiippua paloriskille ja vedenpitävälle järjestelmälle.

Kuinka teen lämmitys ja jäähdytys esivalmistetussa talossa?

Talvella voit helposti lämmitellä liesi, ilmastointi, maakaasu tai sähkölämmitin, ja kesällä voit viilentää huoneesi ilmastointia.

Miten siirrät esivalmistetu taloja?

Esivalmistettu rakennusten kuljetukseen käytetään kuorma-autoja, perävaunuja, laivoja, junia ja rahtitasoja.

Mitkä ovat esivalmistettu talojen edut?

Valmisrakennuksia valmistetaan kaikenlaiseen käyttöön ja tarkoitukseen. Se on käytännöllinen ja nopea asennettavaksi moduuleilla.Ne kestävät maanjäristyksiä ja maata joustavalla rakenteella. Valmisrakennukset valmistetaan kaikkien ilmastollisten olosuhteiden mukaan.Niillä on erinomaiset ominaisuudet muille rakenteille lämmön ja äänen eristyksestä. Sitä voidaan rakentaa lyhyessä ajassa vahingoittamatta ympäristöä ja ilman saastumista.Se on valmistettu nykyaikaisen ja historiallisen tekstuurin mukaan. Tulenkestävä. Lisäksi esivalmistetut talot voidaan purkaa ja asentaa muualle.

Mitkä ovat esivalmistettu talojen ratkaisut kylmäalueilla?

Ulkoseinälevyjä ja kattoja voidaan muuttaa sää- ja ilmasto-olosuhteiden mukaan TS 825 -standardien mukaisesti.

Mitä harkita, kun ostat esivalmistettua taloa?

"• Yrityksen luotettavuus on erittäin tärkeä. • Työn laatu, myynnin jälkeinen tuki, yritysvastuu ja yrityksen työntekijöiden laatu ovat erittäin tärkeitä. • Materiaalien laatu ja laatusertifikaatit ovat erittäin tärkeitä. • Haastattele yrityksen kanssa. Varmista, että he ovat asiantuntijoita • Tarkista sopimustiedot. • Varmista, että yrityksellä on ammattitaitoinen tiimi valmistus-, asennus- ja huoltopalvelussa Jos asennuksen jälkeen on ongelmia, varmista, että yritys pystyy ratkaisemaan ongelman nopeasti ja vastaamaan kyselyihisi."

Kuinka määritellä esivalmistettujen talojen hinnat?

Teräsrakenteen laatu ja paksuus, paksuus ja materiaalien laatu seinälevyissä, kattoverhous, ikkunan laatu. Lisäksi lisäaineet eristys seinät ja katot voivat vaikuttaa hintaan.

Mikä on esivalmistettujen talojen käyttöalue

Talot, huvilat, toimistot, sosiaaliset asuntotuotteet, sosiaaliset tilat, rakennustyömaat, kahvila ja makuusalit, tehdasvalmisteiset tehtaat ja hangarit.

Mitkä ovat hytin tekniset ominaisuudet ja mitä tehdään?

"karmod tuottaa 4 erilaista mökkiä. CTP-kaappi; Valmistettu polyesteristä ja polyuretaanista, jotka on kiinnitetty yhdessä kuitulasin kanssa, joka on päällystetty ulkopinnoilla geelipinnoitteella.Erinomainen äänen ja lämmöneristys varmistetaan raaka-aineiden täysimääräisellä käytöllä. ABS-mökit; Karmod on ensimmäinen yhtiö, joka tuottaa ABS kahden hengen hyttiä polyuretaanilla Wall yhdistelmien Turkki."

Ovatko mökit tuulenpitävät

Mökit voivat vastustaa jopa 80 km / h: n nopeutta, jos ne kiinnittyvät kunnolla maahan.

Ovatko mökit erityistä huomiota?

Karmod-kaapin pinnan puhdistaminen on helppoa sisä- ja ulkopuolelta. Sisustus voidaan puhdistaa märillä pyyhkeillä ilman muodonmuutosta. Ulkopuoliset osat voidaan puhdistaa harjalla.Silikonia on uudistettava, jos se alkaa nousta ulkoisten tekijöiden seurauksena. Tahrat voidaan helposti puhdistaa perinteisillä puhdistusmateriaaleilla.

Ovatko mökit lämpöeristettyjä ja äänieristettyjä?

Kaapit voivat kestää kaikki muodonmuutokset -30 C ja +60 C välillä. Lämmitintä tai ilmastointilaitetta voidaan käyttää lämpötilan säätämiseen. Eristys saadaan ruiskuttamalla 35 mm: n (40 kg / m³) polyuretaanivaahtoa seinäpaneelien väliin.

Voidaanko ohjaamot tuottaa eri kokoja?

Hytit valmistetaan kiinteällä mittatulostusjärjestelmällä. Ohjaamojen koot voivat vaihdella asiakkaan tarpeiden mukaan. CTP ja City mökin koko voi olla jopa 50 m².

Kuinka moni henkilö voi mahtua vakiokaappiin?

Mökit ovat kooltaan 2 m². Asiantuntijamyyntitiimimme auttaa sinua valitsemaan oikean mökin, jos kerrot meille käyttötarkoituksesta ja käyttäjien määrästä.

Millaista lattiaa tarvitaan esivalmistetu mökeissä?

Lattian on oltava sileä tai 10 cm paksua betonilattiaa on valmisteltava. Edullisesti on jätettävä riittävästi tilaa kulmiin, jotta kaappi voidaan kiinnittää lattiaan.

Mitkä ovat takuuehdot ja -aika?

Tuotetta on käytettävä käyttöohjeen ja ehdotuksessa määritettyjen ehtojen mukaisesti. Jos nämä ehdot otetaan huomioon, takuuaika on yksi vuosi sen perustamisesta lähtien.

Miten lämmitys ja jäähdytys toimitetaan?

Meidän mökeissä on korkea lämmöneristys. Sisäpuolen lämpötilaa voidaan säätää helposti AC: llä tai muulla sähkölaitteella.

Kuinka tehdä toimitusta?

Huolinta voidaan suorittaa eri ajoneuvotyypeillä. Yli 270x750 cm: n hytit toimitetaan purettuina ja Karmodin asiantuntijaryhmät asentavat kentälle.

Mitkä ovat kontin ominaisuudet ja mistä tehdään?

Päärakenne on valmistettu sinkityistä teräsprofiileista, jotka on liitetty toisiinsa pultti- ja mutterijärjestelmällä, joka on peitetty toisiinsa liitetyillä sandwich-paneeleilla.Kaikki metalliosat on maalattu emaloima maalilla. Karmod on ainoa yritys, joka käyttää 125 mm kattopaneelijärjestelmää.Kilpailijoidensa mukaan Karmods-tuotteet tuottavat jopa 60% energiatehokkuutta 50 mm: n paksuisilla seinillä ja PVC-ikkunoilla.Lattia on peitetty sementtilevyllä ja pvc: llä. Sisäovet on valmistettu MDF: stä. Karmod-säiliö on ympäristöystävällinen tuote sen tuotteissa olevan vähähiilisen emulsion ansiosta.

Onko kontit tuulen kestävä?

Se voi kestää tuulen jopa 80 kv / h, jos se on kunnolla kiinni maahan.Kontit insinöörit tekevät kaikki tarvittavat staattiset laskelmat alueen mahdollisista äärimmäisistä sääolosuhteista ja nämä olosuhteet otetaan huomioon ennen tuotantoa.

Pitääkö kontit erityistä hoitoa?

Jos noudatetaan käyttöolosuhteita, erityistä huolellisuutta ei tarvita.

Miten lämpö- ja äänieristys on saavutettu?

Karmod sandwich -seinälevyt ja 125 mm kattopaneelit takaavat korkean lämmön- ja äänieristyksen.Verrattuna muihin saman luokan tuotteisiin Karmod uuden sukupolven kontit tarjoavat 60% enemmän energiansäästöä. Karmodin uusi sukupolvi kontit aina voittaa.

Ovatko nämä kontit valmistettu vain vakiokokoisina?

Kontit on tuotettu parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin huomioiden myös kansainväliset kuljetustodistukset kuljetuksen helpottamiseksi.Normaali 230x595 cm Karmod-säiliö tuottaa ensimmäistä kertaa 300x700 cm mitattavissa olevia astioita. Muita konttikokoja valmistetaan myös asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Minkälaista maata tarvitaan säilytysastian kokoamiseen?

Lattian on oltava sileä tai 10 cm paksua betonilattiaa on valmisteltava.Edessä on oltava riittävästi tilaa kulmiin, jotta matkustamo voidaan kiinnittää maahan. Sitä ei saa sijoittaa epävakaaseen ja aineettomaan pintaan, kuten puiset lankut jne.

Mikä on kontit takuuaika ja ehdot?

Tuotetta on käytettävä käyttöohjeen ja ehdotuksessa määritettyjen ehtojen mukaisesti. Jos nämä ehdot otetaan huomioon, takuuaika on yksi vuosi sen perustamisesta lähtien.

Kuinka toimitetaan kontin lämmitys ja jäähdytys?

Säiliöissämme on korkea lämmöneristys. Sisäinen lämpötila, AC voidaan helposti muokata millä tahansa sähkölaitteella.

Mitkä ovat parhaimmat tavat lähettää nämä kontit?

Riippuen koon kontit voidaan toimittaa sekä kuorma-autoissa että merikammioissa.Karmod, oli ensimmäinen yritys, joka suunnitteli kontteja varten flatdpack 2.30x5.95m ja 3.00x7.00m Turkki. Esimerkiksi kaksitoista 3.00x7.00 m kokoisia flatdpack-astioita voidaan asentaa kuorma-autoon.


WhatsApp

Yhteyttä

E-mail